چی رو امیر جسین جان ؟
بازی با پرسپولیسو ؟!
Printable View
چی رو امیر جسین جان ؟
بازی با پرسپولیسو ؟!
بازی با پرسپولیس 1 - 1 مساوی شد همون طور که دیدید .
استقلال میتونست به راحتی پیروز بازی باشه اگه آرش برهانی موقعیت خوب گل رو از دست نمیداد و همچنین چند تا بازیکن دیگه .
به هر حال بازی هر طوری که بود مساوی شد و همه چیز مانند نیم فصل اول .
سپاهان هم بازی با استقلال اهواز رو برد و فاصلشو با تیم دوم 4 امتیاز کرد .
هیچ چیز کاملا مشخص نیست .
باید تا آخر فصل صبر کرد .
:great:
به امید موفقیت استقلال در بازیهای آینده :love:
سلام به همه استقلالی های گل گلاب
درسته ما بازی رو واگذار کردیم .. اما انصافا نتیجه نباید اینی میشد که الان شاهدیم ..... روی اشتباه طالب لو ما گل سوم رو خوردیم و شیرازه تیممون پاشید بچه ها تو زمین خودشون رو گم کردن .....
ولی یه تبریک جانانه میگم به همه عزیزان خودم
باخت 4 بر 1 پرسپولیس از استقلال اهواز رو به همه استقلالی ها تبریک میگم ( تا باشه از این باخت ها )
واقعا استقلال اهواز اروپایی بازی میکنه ... سبک بازیش با بقیه تیم های لیگ برتری فرق داره ( به هر حال مربیش مجید کامپیوتره :1. (38):)
بیگدلی بازیکن تکنیکی استقلال اهواز دیگه قشنگ هر کاری دوست داشت تو زمین کرد ... واقعا نیمه دوم نیمه استقلالی ها بود
به امید برد های استقلال
یا علی مشهد
من به دلایلی نتونستم بازی رو ببینم ولی میدونم که پگاه روی قدرتش 4 تا رو نزده ( هر چند استقلال اهواز روی قدرتش 4 تا زده اینطور که بچه ها میگن ) ، و استقلال از هم پاشیده توی بازی که 4 تا خورده وگرنه پگاه در اصلا در حدی نیست که با اقتدار خودش 4 تا به استقلال بزنه .
ولی خوشحالی یک سری پرسپولیسی و SMS کش کردن من بعد از بازی استقلال باعث شد که برای تمامی پرسپولیسی های توی Contacts هم این جمله رو سند کنم :
هیچ وقت زود قضاوت نکنید !
:great:
مثل همیشه ، به امید موفقیت استقلال قهرمان در بازی های آینده . :love::party:
کاملا حرفاتو قبول دارم ساسان جان.نقل قول:
استقلال 67% بازی دستش بود 3 بارم فقط جباری توپ رو زد به تیرک ! ولی پرسپولیس تو بازیش 44% توپ دستش بود.موقعیت درست حسابیم نداشت. ولی در کل 2 تا تیم گند زدن !!!
سلام دوستان .
برد شیرین استقلال رو تبریک میگم .
:love:
من هیچ چیز نمی گم ، فقط متن این خبر زیبا رو که از سایت آبیته.کام هست رو کاملا بخونید ، همه چیز رو به شکل زیبایی نوشته :
تحریریه آبیته برد رویایی استقلال را تبریک می گوید!
وحید طالب لو... وحید طالب لو... وحید طالب لو.... چه می کند این پسر دوست داشتنی فوتبال ایران. برای همه آنهایی که به او تهمت ناروای کم فروشی می زدند دستی تکان داد و گفت خدا روزیتان را جای دیگر حواله کند! برای همه آنهایی که به او تهمت باندبازی می زدند پیغامی سراسر تمسخر همراه با سکوتی روشن فرستاد. آری! وحید طالب لوی دوست داشتنی میلیون ها آبی دل واقعی بار دیگر قهرمان داستان ما شد و درست بسان آن بازی با ذوب آهن، شادی را به اردوی تیم استقلال آورد.
استقلال با این برد نه تنها دو قدم با قهرمانی فاصله دارد، که روحیه ای مضاعف و غیر قابل وصف به دست آورد. فیروز کریمی زمانی لبخند زد که وحید طالب لو، این پسر دوست داشتنی پنالتی های حریف را یکی پس از دیگری مهار می کرد و ساکت و آرام به انتظار لحظه کسب پیروزی می ایستاد!
چه زیبا بود وقتی امیرحسین صادقی، بزرگ شده مکتب استقلال سجده شکر به جای می آورد و از ته دل اشک می ریخت. چه زیبا بود وقتی مردانی از نسل های مختلف دستشان را دور گردن یکدیگر حلقه کرده بودند تا برد را جشن بگیرند. چه زیبا بود وقتی هزاران تماشاگر امروز بیش از ۲ ساعت کامل و شرایط سخت و دشوار استقلالشان را از ته دل فریاد می زدند! زیبا بود... امروز روز زیبایی بود... برای ما... برای شما...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوشحالیم، نه فقط به خاطر برد! بلکه استقلالی یکبار دیگر ثابت کرد که می تواند متحد تر از بقیه باشد! استقلالی یکبار دیگر ثابت کرد که اگر بخواهد می تواند!
اینک قهرمانی دور از دسترس نیست! ۲ قدم دیگر... ۲ پله دیگر... می توانیم چون می خواهیم!
در اینجا رسما اعلام می کنم که استقلالیم.
حتی اگه استقلال بره ته جدول بازم بهش ایمان دارم.
راستی برد در مقابل راه آهن رو به همه بر بچ تبریک عرض می کنم.
:love::love::love::love::love:
دوستان استقلالی عزیز اینجا رو ببینن :
Most successful club برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Champions_League
استقلال سرور همه ی تیم های آسیا ! :party:
اینم به خبر در مورد بازی اخیر استقلال ( منبع : سایت رسمی باشگاه ) :
شکایت رسمی باشگاه استقلال از داوری بازی دیروز آبی پوشان مقابل مقاومت سپاسی شیراز
مسئولان باشگاه استقلال قصد دارندشکایتی را تنظیم کرده وبه همراه فیلم بازی به فدراسیون فوتبال ارائه دهند تا به این وسیله از ضایع شدن حقوق استقلال جلوگیری نمایند .به گزارش سایت رسمی باشگاه ،نفریه عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در این باره اظهار داشت :استقلال مقابل مقاومت شایسته پیروزی بود .بازیکنان ما نمایش قابل قبولی را به اجرا گذاشتند واگر اشتباه داور نبود به 3 امتیاز کامل دست می یافتیم .عضو هیئت مدیره باشگاه در ادامه افزود :تمام کارشناسان داوری به این نکته اذعان داشتند که تصمیم قاضی مسابقه صددرصد اشتباه بود وهیچ خطائی روی بازیکن سپاسی صورت نگرفت .نفریه در پایان گفت :استقلال یک تیم مردمی است با پشتیبانی میلیونی هواداران ،بنابراین چنین اشتباهاتی موجب آزردگی خاطر آنان می شود .لذا در جلسه ای که با دکتر فتح اله زاده مدیر عامل باشگاه داشتیم به این نتیجه رسیدیم که شکایتی را تنظیم وبه همراه فیلم این مسابقه به فدراسیون فوتبال بفرستیم تا بیش از این شاهد ضایع شدن حق استقلال نباشیم.
خیلی عالی بود ساسان جان.:give_rose:نقل قول:
منم به همه ی فوتبال دوستان توصیه میکنم یه سری به wikipedia بزنن تا مطمئن بشن که استقلال پرافتخارترین تیم آسیاست.:party:
دوستان عزیز تاپیک را منحرف نمیکنم فقط خواهشمندم این اطلاعیه را بخونید همگی : :love:
ممنون :give_rose: